Durant la reparació

Les reparacions és porten a terme segons els estàndards de la marca del seu vehicle. Això ens diferencia de la majoria de tallers de xapa i pintura.

Tots els recanvis són màxima qualitat.

Encara que la reparació siga a càrrec de l’asseguradora, si s’haguessen de canviar els pneumàtics podria ser que hagués d’abonar-los totalment o parcial. Alguns components en tots els vehicles estan sotmesos a un desgast i, en conseqüència, tenen una depreciació.

Durant el temps que el vehicle és al taller és solen produir curtcircuits a les bateries. Si no admet recarrega, la nova bateria és a càrrec del client/assegurat.

Les reparacions de mecànica del seu vehicle és faran al concessionari oficial de la marca. Per a això, el cotxe és traslladarà habitualment amb una grua.

Si la reparació és d’envergadura, és possible que el temps de permanència al taller siga llarg. Excepcionalment, la reparació podria durar entre 2 i 3 mesos.

Si necessita un certificat de permanència, no dubte a demanar-lo.

Mentre dure la reparació podem mantenir-lo informat per correu electrònic si ens el facilita. A mes, si necessita alguna fotografia, també ens la pot demanar i li farem arribar.

Si vol aprofitar el fet de tenir el cotxe al taller durant uns dies per fer-hi altres operacions de planxa i pintura que no siguin de l’accident, sol•licite un pressupost sense compromís.

El seu vehicle serà reparat a temperatures que danyaran objectes que no estiguen preparats per superar-les. Com a mesura de seguretat, li demanem que retiri tot allò que consideri de valor quan ens deixe el seu vehicle.

Si necessita solucions a la seua mobilitat, consulte les nostres tarifes de vehicle substitutiu.

Estem compromesos amb el medi ambient. La pintura utilitzada en el seu vehicle no conte dissolvents en compliment de les normatives europees.