Cal tindre amb compte, abans de la reparació

Quan estiga implicat en un accident de trànsit ha de realitzar el comunicat de danys vostè mateix per poder facilitar correctament les seues dades personals.

Si ha avisat a la seua companyia asseguradora, un pèrit vindrà a valorar els danys aproximadament entre les 24 i 48 hores després de presentar el comunicat i, si la reparació és important, en farà el seguiment fins al final.

Si té contractada una pòlissa a tot risc amb franquícia, l’abonament de la franquícia correspon a l’assegurat, però si no ha estat responsable del sinistre, podrà recuperar la franquícia dirigint-se a la seua companyia asseguradora.

Si té la pòlissa a tercers, no és responsable del sinistres i ha identificat el contrari, el compromís del pagament de la companya acostuma a tardar uns dies (segons els implicats en l’accident). Per poder iniciar amb celeritat la reparació del vehicle podrà fer-se càrrec de la factura i després recuperar l’import de la seua companyia en el moment de presentar la factura del taller.

Si la companyia no és fa càrrec de la reparació i és d’una magnitud considerable, hi ha la possibilitat que necessitem un abonament previ per a la compra de recanvis.

Si el seu vehicle ha estat declarat sinistre total per la companyia o decideix no reparar-lo, l’informem que el servei d’estada i custòdia té un cost de 8 euros per dia més iva.

Per facilitar la compra de les restes, el podem posar en contacte amb algú que puga fer-ho.

Tenim acords amb totes les companyies asseguradores.

La reparació del seu vehicle s’iniciarà quan tinguem el compromís de la companyia resolt per poder activar la intervenció.